Další publikované články

Čtěte o DigiSign

Digitalizace

Digitální podpis od Signi nebo DigiSignu?

7. března 2024
DigiSign i Signi jsou původem české nástroje s dobrými referencemi - Signi podepisuje v Alze a na Nově, DigiSign v Rohlíku a Bankovní identitě a.s. Kde vidíme rozdíly?
Číst celý článek
Případová studie

Digitální podepisování leasingových smluv s BankID ve SGEFu

6. prosince 2023
Přes 550 dokumentů digitálně podepsali ve SGEF za první dva měsíce provozu DigiSignu s BankID. Významně zrychlili uzavření smluv, zlepšili uživatelský komfort klientům i obchodním partnerům a snížili ekologickou stopu.
Číst celý článek

Digitalizace HR má zelenou

22. září 2023
Dobré zprávy! Dlouho očekávaná novela zákoníku práce přichází a s ní i změny v oblasti elektronické komunikace se zaměstnanci. Uzavírání pracovních smluv elektronickou cestou bude mnohem snazší.
Číst celý článek

Digitální kontinuita aneb jak zajistit pravost a nesmrtelnost elektronického dokumentu

11. září 2023
Digitální dokumenty stejně jako ty papírové "stárnou" a mohou ztratit právní relevanci. Aby i po letech byly průkazné, je třeba zajistit jejich digitální kontinuitu.
Číst celý článek
Návod

Návod na instalaci I.CA PKI service

5. září 2023
Pro podepsání dokumentů certifikátem uloženého v počítači, tokenu nebo čipové kartě, je třeba nainstalovat service aplikaci do počítače a doplněk do prohlížeče. Obě tyto komponenty vyvíjí a spravuje První certifikační autorita, a.s. (I.CA).
Číst celý článek
Případová studie

Jak si externisté generují a digitálně podepisují stovky smluv s Czechitas

14. srpna 2023
Přes 800 smluv si sami vytvořili a podepsali externisté. Bez našeho zásahu. I proto si už bez digitální podepisování a DigiSignu nedovedeme představit naše fungování.
Číst celý článek

Vyzkoušejte DigiSign

Budoucnost je digitální. Podepisujte Digisignem

Dnešní doba je na digitalizaci firmy nejlepší. Všechno už řešíme na dálku a elektronicky – online nákupy, práci z domu, dovážku jídla. Začněte i (ve firmě) podepisovat digitálně.

Rychlé pro vás, jednoduché pro klienty. Zvládne to každý s mobilem.

Do 5 podpisů měsíčně zdarma.

Uplatníte ve všech oborech na 99 % dokumentů.

Vyzkoušet DigiSign