Digitální podpis od Signi nebo DigiSignu?

7. března 2024

Digitalizace

DigiSign i Signi jsou původem české nástroje s dobrými referencemi - Signi podepisuje v Alze a na Nově, Digisign v Rohlíku a Bankovní identitě a.s. Signi má za sebou investici České Spořitelny, DigiSign roste organicky. Signi má silný marketingový a obchodní tým, DigiSign zase silný tým vývojový.

V čem vidíme silné stránky DigiSignu

Spolehlivost. Všechno funguje, jak se očekává. Rozesílka, archivace, zabezpečení.

Rychlá uživatelská i technická podpora. Dostupná vždy, když ji nejvíce potřebujete - zejména po uzavření obchodu. Reakční časy míváme v běžnou pracovní dobu i u “non SLA” požadavků do 60 minut. A bavíte se s lidmi, kteří rovnou ví.

Cenová politika. V Digisignu můžete za jednu cenu podepsat i 20 dokumentů. Neplatí se totiž za jednotlivé podepisované dokumenty, ale za jejich sadu ve virtuální obálce. Např. když potřebujete podepsat obchodní podmínky (VOP), Ceník, Smlouvu o poskytování služby, vložíte dokumenty do virtuální obálky a rozešlete za jednu cenu. Nikoli za 3x cenu. Se Signi platíte za každý jednotlivý podepisovaný dokument.

Transparentnost. DigiSign zveřejňuje real-time monitoring dostupnosti, podívejte se kdykoli sami na https://status.digisign.org/.

Šablony dokumentů si můžete připravit a nasadit sami. Bez poplatků. Šablony využijete, i když v jednom DigiSign účtu máte více firem.

Textová pole k vyplnění si vložíte sami a bez poplatků. Hodí se např. pro vyplnění čísla bankovního účtu nebo vyplnění počtu km při vracení automobilu. Vyplněné informace z textových polí si stáhnete i pomocí API.

Automatizace s Make. Naklikáte si jednoduše workflow, jak potřebujete.

Všechny typy podpisů a ověření. Podle potřeby použijete prostý podpis, zaručený, uznávaný či kvalifikovaný. Ověření zajistíme pomocí SMS, e-mailu, Bank iD i osobních dokladů s využitím AI.

Větší firmy ocení navíc

Zakázkové úpravy a pomoc s integrací. Integrace do informačního systému a firemního workflow umocňuje efektivitu. Připravíme vám integrační projekt a pomůžeme vašemu IT. Třeba jako ve SGEF (případová studie), Raiffeisen leasingu (případová studie) nebo Monetě. Umíme vám i smluvně garantovat dostupnost a neměnnost API.

Pomoc s compliance (právním souladem). Setkali jsme se s desítkami různých přístupů k risk managementu a vybereme pro vás vhodný způsob podepisování různých dokumentů. Včetně těch pracovně právních nebo souvisejících s AML. S vašimi právníky se domluvíme.

Zaměření na podstatu a efektivitu práce. DigiSign má jednodušší prostředí. První co uvidíte, je rovnou nahrání dokumentů k podpisu. O to totiž jde.

Robustní a rozsáhlé Rest API se 150+ endpointy (dokumentace pro developery). Na API běží i samotná aplikace DigiSign a zvládne je implementovat každý programátor. API pro hlubokou integraci využívají firmy jako Raiffeisen leasing, SGEF, Moneta Money Bank nebo i Czechitas (případová studie), Pinya HR a Raynet.

Hromadné podepisování / autosign. Když máte více dokumentů k podpisu, nemusíte se ke každému z nich ověřovat zvlášť a ušetříte stovky kliků. Můžete také podepisovat automaticky pomocí pečeti organizace.

Hromadné ad hoc rozesílky. Když potřebujete individualizovaně vyřešit smlouvy nebo dodatky smluv se stovkami či tisíci subjektů, zařídíme vám to. Spolehlivě a rychle. Tuto službu využívá rád Rohlík.cz.

SLA. Smluvně garantujeme dostupnost aplikace až 99,99 %.

Kompetentní a rychlá technická podpora. Vašim vývojářům poradí rovnou naši vývojáři. Většinou obratem.

Kvalifikovaný elektronický podpis. Ve spolupráci s partnerem I.CA vám zařídíme i kvalifikovaný elektronický podpis.

Nezávazná osobní představení DigiSignu

DigiSignem jednoduše podepíšete veškeré firemní dokumenty, včetně pracovních smluv, leasingu na letadlo, dohodu o sponzoringu studia či objednávku dovolené. Dohodněte si představení, ukážeme vám, jak si vše správně nastavit a vše zjednodušit a urychlit.

Autor článku
Ondřej Říha · CEO Digital Solutions s.r.o.

Ondřej je spoluautorem aplikace DigiSign. Jeho cílem je, aby se elektronické podepisování stalo běžnou součástí chodu firem. Kromě DigiSignu se jako CEO Digital Solutions věnuje vývoji informačních systémů a aplikací na míru.

Sdílení

Vyzkoušejte DigiSign

Budoucnost je digitální. Podepisujte Digisignem

Dnešní doba je na digitalizaci firmy nejlepší. Všechno už řešíme na dálku a elektronicky – online nákupy, práci z domu, dovážku jídla. Začněte i (ve firmě) podepisovat digitálně.

Rychlé pro vás, jednoduché pro klienty. Zvládne to každý s mobilem.

Do 5 podpisů měsíčně zdarma.

Uplatníte ve všech oborech na 99 % dokumentů.

Vyzkoušet DigiSign